onsdag 18 januari 2012

Nytt medvetande under 2012


Det är nu nytt år. 2012. Året har beskrivits som något slags domedagsår. Mayakalendern tar slut 2012. Det betyder inte att livet tar slut utan att vi går in i en ny tidsanda. En ny tid. Många tänker sig att den nya tiden handlar om ett nytt medvetande som vi går in i. Det finns folkrörelser som helt å hållet gett sig hän åt den andliga aspekten för att nåt ett nytt medvetande. Meditation, yoga å andra andliga läror till att nå en medveten närvaro. Enligt kineserna inleds nu Drakens år i elementet vatten å Kina kommer antagligen överskrida ett-barns-politiken. Att föda ett barn i drakens år för en massa tur med sig.

Jag tänker att om vi når en ny medvetenhet under 2012 så skulle det vara den medvetenhet som handlar om att se att köttet, som många humanoider stoppar i sig, tillhör en förgången våldskultur.

Under 2012 kommer förenadedjur kämpa för att föra samman djuren i djuretrörelsen å uppnå en gemensam medvetenhet om att vi alla är jordmedborgare. Vi ska försöka samla ihop alla som lever å verkar för å med djuren för en bättre värld fri från våld å lidande.

Vi har under decembermånad spridit Djurkalendern 2012. Spridit tankar om att ta ansvar för djuren å planeten. Vi har hamnat i dispyter om valet att sluta utnyttja å mörda de andra djuren. Valet måste komma inifrån. Men hur länge kan vi vänta. Grisarna, korna å hönorna mördas varje dag. Tänkte vi även så om koncentrationslägren? "Jag måste vänta tills beslutet kommer inifrån, sen kan vi sluta gasa ihjäl humanoiderna."

Om 2012 handlar om att uppnå en högre medvetenhet så borde det vara medvetenheten om att vi alla är djur. Att vi alla borde få leva för vår egen skull å att mördandet av djuren upphör.

"Så länge det finns slakthus så kommer det att finnas slagfält."

Djuretrevolutionen börjar nu!

Inga kommentarer: