lördag 23 juli 2011

Idag ska vi vara i chock

Dagen efter katastrofen i Norge, när närmare 100 st personer blev kallblodigt mördade av en sk gärningsman. Men chockkänslan vill liksom inte infinna sig. Vad kan det bero på? Är det mig det är fel på eller något med själva våldshandlingen  i sig. 100 personer dödade på en dag. Det låter bekant på något sätt. Ja just det ja 73 stycken barn av arten Bos taurus blir mördade på en dag i Sverige - VARJE DAG HELA ÅRET. Gärningsmännen för lön för sitt onda värv. Ingen blir upprörd. Inget land stannar.

1 164 stycken vuxna av arten Bos taurus blir mördade på en dag i Sverige - VARJE DAG HELA ÅRET. Och gärningsmännen för lön för sitt onda värv. Ingen blir upprörd. Inget land stannar.

8 045 stycken individer av arten Sus scrofa blir mördade på en dag i Sverige - VARJE DAG HELA ÅRET. Gärningsmännen för lön för sitt onda värv. Ingen blir upprörd. Inget land stannar.

608 stycken barn av arten Ovis blir mördade på en dag i Sverige - VARJE DAG HELA ÅRET. Gärningsmännen för lön för sitt onda värv. Ingen blir upprörd. Inget land stannar.

90 stycken vuxna av arten Ovis blir mördade på en dag i Sverige - VARJE DAG HELA ÅRET. Gärningsmännen för lön för sitt onda värv. Ingen blir upprörd. Inget land stannar.

218 077 stycken barn av arten Gallus gallus blir mördade på en dag i Sverige - VARJE DAG HELA ÅRET. Gärningsmännen för lön för sitt onda värv. Ingen blir upprörd. Inget land stannar.

9 882 stycken vuxna av arten Gallus gallus blir mördade på en dag i Sverige - VARJE DAG HELA ÅRET. Gärningsmännen för lön för sitt onda värv. Ingen blir upprörd. Inget land stannar.

1357 stycken individer av arten Meleagris gallopavo blir mördade på en dag i Sverige - VARJE DAG HELA ÅRET. Gärningsmännen för lön för sitt onda värv. Ingen blir upprörd. Inget land stannar.



Jag skulle kunna fortsätta med de djurindivider som Anticimex mördar på en dag; de djurindivider som jägarna mördar på en dag; de djurindivider som de ska vetenskapsmännen mördar på en dag; de bokstavligen oräkneliga antal djurindivider som de sk yrkesfiskarna mördar på en dag; de djurindivider som dödas i trafiken varje dag; de djurindivider som dödas på veterinärkliniker varje dag i onödan etc etc

Allt enligt statistik gällande år 2010 från Animal Watch... I wish... Statistiken kommer från mördarnas egen organisation som på statlig nivå tillvaratar deras intressen det ska Mordbruksverket aka Jordbruksverket.

Alltså håller man sig med ett sådant hjärta som jag gör då är det ond bråd död hela tiden. Dag ut och dag in. Det är fullkomligt vansinne. Till slut blir man helt avtrubbad. Och det blir aldrig så tydligt som när det inträffar en människokatastrof av enorma mått som 9/11 eller nu den i Oslo i går. Jag lider med offren och deras anhöriga. Men för de ickemänskliga djuren är det bara en dag på jobbet... tillsammans med sina massmördare... du och jag

SUCK

Inga kommentarer: