fredag 20 maj 2011

knips knips

Ja nu är jag väl inte direkt målgruppen men...  WTF!! Nån måtta år det väl vara på även våra våldsamma motståndares reklam. Vägskylten föreställer någon sorts tång. Associationen går - medvetet från avsändaren - till de små väskorna torterarna på film sakta brukar öppna inför ögonen på sina skräckslagna offer.

Texten lyder sedan i smått ungefär: "I Sverige använder vi inte knorrknipsartång"

Avsändaren bakom kampanjen har alltså så lite positivt att säga om om grisarna i Sverige att de måste använda sig av negativ reklam MOT andra sämre mördare; sämre mördarländer...

Vi knipsar inte av knorren på våra grisbarn men...

... utnyttjar dem som slavar.
... mördar dem med gas.
... kastrerar dem utan bedövning.
... "håller" dem så trångt å jävligt att de själva biter av svansen på varandra.
... låter tio individer dela de på en 9 kvadratmeter stor box.
... låter dem leva hela sina korta usla liv direkt på betong utan strö och halm.
... ser till att grisarna hela tiden är sjuka: skador i magsäcken, diarré, lungsäcksinflammation, luftvägsproblem, navelbråck, ledinflammationer,
... gör dem galna genom att de inte kan bete sig naturligt: svansbitning, rörbitning, kannibalism och apati
... sprider gärna lögner till det svenska folket om vårt "fina svenska djurskydd".

Vilka är då de mörkermän - ja de flesta är ju av det könet? På deras hemsida kan vi läsa:

Svensk Kött kommunicerar och informerar aktivt om svenskt gris-, nöt- och lammkött och nyttan med svensk djuruppfödning. Svenskt Kött ägs av Lantbrukarnas Riksförbund, Scan, KLS Ugglarps, Köttbranschens Riksförbund, Sveriges Nötköttsproducenter, Sveriges Grisföretagare och Svenska Fåravelsförbundet.

Fina killar eller hur... Det största organiserade mördarpack som någonsin verkat i konungariket Sverige. Och nu när de är på väg att bli avslöjade, vad gör de då? Jo går till attack och försöker smutskasta de som filmat vidrigheterna bakom de lyckta dörrarna.

Läs mer om Djurrättalliansens kampanj för djuren här.


P.S. förenadedjur har tagit hand om grisar - och blivit omklövertagna - i över 10 års tid. De slapp ovanstående elände. Vila i frid Ringon å Flingon!

Inga kommentarer: