lördag 5 mars 2011

Det är något ruttet i konungariket Sverige...

... när den råa ondskan är på väg att segra. Saruman själv ligger i lä när han jämförs med Überspeciesisten Lars Hultströms illdåd mot sina medvarelser. Återigen visar sig det ambivalenta janusansiktet: å ena sidan ohöljt djurförtryck, och å den andra dimhöljt djurskydd. Dessa tillsynes lexikala motpoler är egentligen samma sak. Eller i alla fall starkt beroende av varandra. Igår nämndes det på ekot om minskat antal djurskyddsinspektioner sedan staten (länstyrelsen) tog över som huvudman efter kommunerna. Journalisten ringde upp en djurförtryckare (bonde) och frågade vad han tyckte. Rent rationellt borde ju en djurförtryckare glädjas åt denna sakernas nya ordning. Men han betonade tvärtom vikten av att det sker regelbundna kontroller av djurskyddet. Djurskyddet legitimerar djurförtrycket. Enstaka inspektioner invaggar oss i allmänheten att köttet givits oss frivilligt från benevolenta kossor och grisar. Som likt Jesus dör för våra synders skull. Det strukturella slaveriet finns liksom inte. Att det gjorts en fin parafras - även om den också har djurskyddstendenser - på filmen the Matrix kallad the Meatrix är nästan självklart när man väl förstår; när man ser. När man tagit the red pill och insett omfattningarna av artnazismens härjningar. 



Men nu åter till Saruman/Lars Hultström... Den eminenta lilla gruppen Djurrättsalliansen gav ju det troskyldiga svenska folket ett fett rött stolpiller genom förra årets avslöjanden om hur det ser på insidan av djurfabrikerna. Grisarnas helvete rörde upp känslorna till den milda grad att en av de värsta koncentrationslägercheferna Lars Hultström - han var även ordförande i Swedish Meats - offrades av sina egna i ett desperat försök att bevara det lilla uns av trovärdighet som fanns kvar. Man ville ju inte riskera en minskad kadaverkrängning i den så ekonomiskt viktiga juletiden.

Efter ett antal juridiska turer, där säkerligen 99,9% av de inblandade är hjärntvättade speciesister, så bidde det som i den gamla skräddarsagan: ingenting. Nåväl det var ju förväntat när de ickemänskliga djuren ju inte har några riktiga rättigheter att tala om. Efter ett tags tystnad kom så riposten i går; nyheten att två stycken djurvänner från Djurrättsalliansen ska åtalas för att ha dokumenterat djurens lidande. Hultström begär skadstånd på 948 000 kr för intrång i sitt toppen finfina hem för sina djurälsklingar .

Frågan är ju inte huruvuda han ska ha pengar eller inte, eller hur mycket? Frågan är ju om inte dödsstraffet ska återinföras för såna avskum som Hultström. Det finns ju redan för de andra djuren. Och har så funnits sedan evinnerliga tider. Vem är Hultströms Grima?

Vilken storadvokat tar tag i detta ärende? Dennis Töllborg var är du? Och vilket politiskt parti lägger motionen om att förbjuda djurfabrikerna. Köttskatt är gårdagens nyhet

Och vart är Gandalf, eller åtminstone vart är ALF?

Inga kommentarer: