onsdag 23 mars 2011

Hjälp, de gör något med mina händer

ARRGGGGHHHH - serietidningsspråk - NEJ, SLUTA... Vinter lägger sig hänsynslöst på golvet framför mig och... så händer det... hon vrider upp magen och krumbuktar först åt vänster sedan åt höger. Och man kan ju inte stå emot. Innan man fattat vad som händer, har dom sökt sig till hennes ljuvliga mage. Fingrarna knådar runt i den mjuka vitheten. Och så spinnet. När började det egentligen? Spann hon redan innan hon lade sig eller efter jag börjat karessen? Frågan om spinnet och kelet är lika urgammal som den om den fria bankivahönan och ägget. Får katterna oss att kela med dem genom spinna eller är det tvärtom. Ibland måste man ju tom köra in hela fejan i pälsen och gojsa runt. Konspirationsteorin är att vi är deras pets. Med små medel kan de få oss att göra vad de vill.



Och hundarna vill ju inte vara sämre. Bebbeluringen har utvecklat ryggkrämandet till nya höjder. Men han kräver helst mjuk vit snö - en grässlänt funkar också - där han kan köra ned nosen och sedan snurra runt. Helt f-n bedårande. Alla som ser det ler storligen. Att han kan vara rätt jobbig ibland försvinner på en sekund. Närvaron i denna njutzen verkar fullständig. Om och om igen dyker han runt i snön. Magi. Vad gör han med oss svårt hämmade humanoider?

Och hästarna... de kan verkligen konsten att rulla runt i snön. Och fast jag verkligen skulle vilja gosdyka ner i de magarna också så måste jag hejda mig av dimensionella skäl. De väger ca 600 kg och är inga lugna primadonnor där på rygg precis.

Man smälter inombords och vill fram och ta på; beröra dem som de berör oss. De tar fram det bästa hos oss.

Och tänk på motsatsen. Tänk att sitta hemma och vänta på sin man som jobbar med våld: jägare, slaktare, vetenskaplig torterare, cirkusdirektör, charkuterist etc. Vill man då att hans händer skall beröra dig. Handens och ögats minne av blod är fotfarande kvar när han smeker dig.

Givetvis känner våldet inga artgränser. Och givetvis är folk som använder våld mot ickemänskliga djur även våldsamma mot de mänskliga djuren.

Men nu kelar vi lite mer. Måste sluta nu.... två katter på bröstetghhsdd

Kanske har man inget liv - skulle karriäristen med djur endast på tallriken säga - men för att inte vara något liv så spinns det en jävla massa; så njuts det för fulla muggar...

Inga kommentarer: